תבנית: פאי מתפרקת 24 משומנת.
1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 ממיסים יחד במיקרו שוקולד מריר וחמאה (בפולסים של 20 שניות), ומערבבים עד המסה מלאה.
3 מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים קקאו ומערבבים.
4 מוסיפים סוכר ומקציפים עד לאחידות (אפשר במיקסר ידני).
5 מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומערבבים.
6 מוסיפים תמצית וניל וגבינה, וממשיכים לערבב לקבלת בלילה אחידה.
7 מוסיפים את הקמח והמלח ומקפלים פנימה בעדינות.
8 מקפלים פנימה גם את האגוזים, יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומשטחים.
9 אופים כ-35 דקות, עד שהבלילה מתייצבת, ומצננים כ-5 דקות.
10 יוצרים 20 גומות בעוגה בעזרת ידית של כף עץ (עד שמגיעים לתחתית).
11 מכינים את המילוי: ממיסים יחד במיקרו שוקולד מריר ושמנת מתוקה (שוב, בפולסים של 20 שניות) ומערבבים עד להמסה.
12 מתחילים למלא את הגומות בעזרת כף. המילוי מעט נספג, אז ממשיכים וממשיכים עד שהגומה מתמלאת לגמרי.
13 מגישים בטמפרטורת החדר בתוספת של קצפת רכה (חבילת שמנת מתוקה מוקצפת עם שתי כפות סוכר).