עוגת קראמבל תפוחיםמכירים קראמבל? מדובר במין קסם בצקי שמורכב מקמח, סוכר, שומן כלשהו ותבלינים, שמפוררים מעל תבנית פירות ומקבלים קינוח שהוא לא רק מעולה, הוא גם מרשים ברמות. אז שלא נכין?
צילום: טליה הדר , אשת סטייל
|
המצרכים :למלית:
לתפוחים:
לפירורים (הקראמבל):
לפיזור מעל:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ומערבבים עם הסוכר החום (כף). 3 טורפים בקערה את מרכיבי המלית. 4 מערבבים את מרכיבי הפירורים בקערה רק עד לקבלת מרקם של פלסטלינה. 5. מעבירים את התפוחים לתבנית 26 עגולה ושופכים מעל את המלית בצורה אחידה. 6. מפוררים מעל את הבצק לפירורים גסים (בלי לערבב. איך שהם נופלים ככה טוב). 7. מפזרים אגוזי מלך קצוצים וסוכר חום ואופים כ-45 דקות, או עד להזהבה יפה. 8. מניחים לצינון קל ומגישים (מומלץ עם כדור גלידה וניל). לעוד מתכונים שווים בסטייל היכנסו לאשת סטייל - הבלוג של טליה הדר בתיאבון! |