1 שמים בקערת המיקסר את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר, אבקת הווניל והמלח ומעבדים בעזרת וו הגיטרה. מוסיפים את החלמון ואת תמצית הקפה וממשיכים לעבד עד שהם נבלעים בבצק. מוסיפים את אגוזי הפקאן ומעבדים עד שהם מתפזרים בבצק באופן אחיד. כדי שהעוגיות יהיו פריכות חשוב לעבד את הבצק כמה שפחות.
2 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים ויוצרים מהם ארבעה גלילים בקוטר של כ-2 ס"מ. מקררים אותם במקרר או במקפיא עד שהם מתקשים.
3 מערבבים היטב את החלמון והחלב ומברישים בעזרת מברשת על הגלילים. מפזרים סוכר דמררה על משטח העבודה ומגלגלים עליו את גלילי הבצק.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה או משתמשים במשטח סיליקון. פורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי 7-8 מ"מ ומניחים אותן בתבנית במרחק של 1.5 ס"מ אחת מהשנייה.
5 אופים 15-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס.
6 את העוגיות מגלגלים בסוכר דמררה – סוכר זהוב שעבר פחות תהליכי זיקוק מסוכר רגיל.