1 ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות. מערבבים לתערובת אחידה ומניחים לצינון.
2 בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף במרקם של מוס. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים, מורידים את מהירות ההקצפה וממשיכים להקציף עד הטמעה.
3 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח ומערבבים לאיחוד (אפשר להמשיך עם המקצף על המהירות הכי איטית). מעבירים למקרר לשעה-שעתיים, לייצוב.
4 מעבירים את הסוכר לגלגול לקערה ואת אבקת הסוכר לקערה נוספת.
5 יוצרים מהבצק כדורים, מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים לציפוי מלא. משם מעבירים לקערת אבקת הסוכר ומגלגלים שוב לציפוי מלא. מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
6 מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את העוגיות בין 15 דקות (לעוגיות רכות ונמסות) ל-20 דקות, לעוגיות מוצקות יותר - או עד שהן "מתפוצצות" ומקבלות את המראה המושלג.
לאינסטגרם של לורן
בתיאבון!