עוגיות שוקולד צ'יפס פרווהמי שהכניס לנו לראש שבשביל עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות חייבים חמאה פשוט טעה (והטעה!). עדיקוש מוכיחה שאפשר להכין עוגיות מושלמות גם עם שמן, וזה אפילו יותר קל
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לכ-24 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 טורפים היטב בקערה ביצים, שמן, סוכר לבן וסוכר חום כהה. 3 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד הטמעה. 4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. 5 יוצרים כדורים בעזרת הידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית, מסדרים על נייר האפייה באופן מרווח ואופים כ-10 דקות, או עד הזהבה. עוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל וזה נראה אש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. |