1 מערבבים בקערה את הסוכר, אבקת השוקולית, קמח המצות המנופה, הקוקוס, אבקת האפייה, השמן והביצים.
2 מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים היטב.
3 יוצקים את התערובת לתבנית עגולה ומשומנת.
4 משאירים על השיש למנוחה של 20 דקות.
5 אופים בחום בינוני למשך כ-40 דקות.
6 בזמן האפייה מכינים את זיגוג השוקולד: מחממים בסיר קטן שמנת מתוקה רק עד לסף רתיחה, סוגרים את הלהבה ומוסיפים שוקולד מריר, בוחשים היטב עד לקבלת קרם שוקולד דליל.
7 מיד לאחר האפייה יוצקים על העוגה את זיגוג השוקולד החם.
8 לאחר צינון מעבירים את העוגה למקרר.