1 ממיסים את החמאה על אש נמוכה מאוד. מכניסים למיקסר עם שאר מרכיבי העוגיות ומערבלים דקות ספורות עד שהעיסה מתאחדת והופכת לגוש בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעתיים.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות ומוציאים את הבצק מהמקרר.
3 פורסים נייר אפייה על תבנית גדולה ושטוחה, לוקחים בעזרת כף גלידה עיגול בצק ומניחים בעדינות על נייר האפייה. מועכים קלות. לחילופין, אפשר לגלגל בעזרת הידיים כדור בצק, להניח על נייר האפייה ולשטח.
4מקפידים על רווחים יפים בין העוגיות (כמות התערובת מספיקה לשתי תבניות ולכ-35 עוגיות), מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות. מצננים לפני ההגשה
* העוגיות עשויות להיראות לא מוכנות, אבל אחרי האפייה הן מתמצקות מעט והופכות לנימוחות ורכות מבפנים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!