1 התפוחים: מקלפים את תפוחי העץ, מוציאים מהם את הגרעינים וחותכים לקוביות בגודל של כ-2X2 ס"מ. 2. ממיסים במחבת גדולה על להבה נמוכה את הסוכר והחמאה. מבשלים תוך כדי בחישה עד שנוצר קרמל בהיר. 3. מוסיפים את התפוחים ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהם מתרככים ומקבלים גוון של קרמל. 4. מוציאים, מסננים מהנוזלים ומקררים לפני השימוש. 5. הכנת הטארט: מרדדים שני שלישים מהבצק (300 גרם) לעיגול בעובי של 4-5 מ"מ ומרפדים בו את התבנית. מקררים. 6. ממלאים את התבנית בתפוחים המקורמלים עד מחצית מגובהה. 7. מורחים על התפוחים את מילוי הפרג. מהדקים מעט ומיישרים. 8. מרדדים את שארית הבצק לעיגול בקוטר התבנית. חותכים את הבצק באמצעות תבנית חיתוך בצורת רשת (להשיג בחנויות לבישול ואפייה), מניחים בתבנית הטארט ומהדקים את הקצוות. לחלופין, חותכים את הבצק המרודד לרצועות ומניחים אותן בתבנית הטארט בצורת שתי וערב. 9. מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת על הטארט. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות צלזיוס.