• מבשלים בסיר בינוני על אש קטנה את הסוכר, החמאה והסירופ. בוחשים כל הזמן, עד שהסוכר נמס והתערובת אחידה. • מסירים מהאש, ומוסיפים את יתר המצרכים אל התערובת החמה. • משמנים תבנית שטוחה ויוצקים 1/2 כפית מהתערובת במרווחים של כ-5 ס"מ בין אחת לשנייה. • אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך 8 דקות. חשוב להשגיח שהעוגיות לא ישחימו יתר על המידה, הגוון חייב להיות חום בהיר. • מפרידים בעזרת מרית כל עוגייה מהתבנית ומגלגלים אותה סביב ידית משומנת של כף עץ. • ממתינים להצטננות העוגיות ומאחסנים בכלי סגור היטב כדי שהעוגיות לא יספגו לחות. • הערה: מומלץ להשתמש ב- 2 תבניות.