1 מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 2. מבשלים אתרוג לא קלוף חתוך לקוביות במים רותחים שלוש דקות. מסננים. 3. חוזרים על הפעולה פעם שנייה ושלישית כדי להוציא מרירות מהקליפות. בכל פעם מסננים ומחליפים את המים. 4. בסיר קטן מבשלים שתי כוסות סוכר, שתי כוסות מים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ סוכר. 5. במיקסר מקציפים: 200 גרם חמאה רכה וכוס סוכר במשך כ- 5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה. 6. מוסיפים לתערובת החמאה בזרם דק ותוך כדי הקצפה: 3/4 כוס מסירופ האתרוגים המסוכרים. 7. מוסיפים לתערובת החמאה ארבע ביצים עד שהן נבלעות בתערובת. 8. מוסיפים שתי כפיות תמצית וניל ומיכל יוגורט- לערבוב קל. 9. מוסיפים 350 גרם קמח תופח, לערבול קצר ביותר 10. מערבבים פנימה 1/2 כוס אתרוגים מסוכרים. 11. משמנים את התחתית והדפנות של תבנית עגולה בקוטר 26 בחמאה, בוזקים מעט סוכר. ויוצקים לתבנית את הבלילה. 12. מפזרים על פני הבלילה את יתרת האתרוגים. 13. מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים כ 50 דקות. 14. מוציאים מהתנור ומגישים