להכנת הבצק 1 מערבבים את חומרי הבצק בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק. 2. מקררים כמה שעות במקרר. 3. מרדדים את הבצק בתבנית, מכניסים למקפיא ל-10 דקות, מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ- 20 דקות (עד שאפוי היטב).
להכנת הקרם 4 מרתיחים בסיר את החלב ומקל הוניל. 5. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור. 6. שופכים מעט מהחלב הרותח לקערת החלמונים, מערבבים היטב, מחזירים לשיר ובוחשים עד שמסמיך. 7. מוציאים את מקל הוניל אך מחזירים לקרם את גרגרי הוניל. 8. מכניסים למקרר למשך הלילה. 9. לאחר הקירור מקציפים שמנת מתוקה ולקראת אמצע ההקצפה מוסיפים את קרם הפטיסייר עד לקבל קרם אחיד. 10. ממלאים את הקלתית בקרם ומעליו מסדרים תותים.