1 הבצק: ממוססים את השמרים עם מים או יין (בטמפרטורת החדר ומעלה)
2. מעבדים את החמאה עם הקמח עד שאין גושים, מוסיפים את כל יתרת המצרכים (פרט ליין)
3. כעת מתחילים ללוש את הבצק, הלישה מתבצעת עם היין - מוסיפים בהדרגה ותוך כדי לישה כחצי כוס. אם הבצק קשה מוסיפים עוד יין וממשיכים בלישה עד שמתקבל בצק רך, נעים למגע (לא מאוד דביק) ואוורירי.
4. מחלקים את הבצק ל 5-6 כדורים ומעבירים למקרר לשעתיים. בינתיים מכינים את המילויים:
5. הפרג - מניחים בסיר קטן את הפרג, סוכר הווניל, הסוכר והחלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
6. האגוזים - בקערה קטנה, מערבבים את האגוזים, הסוכר, סוכר הווניל והחלב עד שמתקבל קרם נוח למריחה.
7. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית הרחבה של התנור.
9. מוציאים את כדורי הבצק מהמקרר, מרדדים את אחד הכדורים לעלה בגודל התבנית השטוחה והרחבה של התנור, מורחים עליו את הפרג או האגוזים (משאירים כשלושה או ארבעה סנטימטר של בצק חשוף בקצוות. מגלגלים את הבצק לרולדה.
10. מושחים את הרולדות בחלמון הביצה בעזרת מברשת (נוצות או סיליקון), מחוררים מעט בעזרת מזלג ומעבירים לתבנית הרחבה של התנור.
11. אופים במשך כ- 35 דקות בתנור החם.