1 מערבבים במעבד מזון את כל החומרים למעט המים ומעדן הפירות, עד שמתקבלת תערובת פירורית ויבשה.
2 מוסיפים לתערובת את 3 כפות המים ומערבבים עד לקבלת בצק רך.
3 משטחים את הבצק לדיסקית עבה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה במקרר.4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מכינים תבנית נוספת (שתשמש כמשקולת) ומחממים תנור ל-170 מעלות.5. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק הקר לעובי של 2-3 ס"מ.6. קורצים זוגות של עוגיות - אחת שלמה, לתחתית הסנדוויץ', ועוד אחת עם חור במרכז לחלקו העליון.7. מסדרים את העוגיות על תבנית, מכסים בנייר אפייה, מניחים מעל תבנית נוספת ואופים כ-15 דקות.8. אחרי 15 דקות מוציאים את התבנית העליונה ואופים 10 דקות נוספות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.9. מוציאים את העוגיות מהתנור ומעבירים לרשת לצינון.10. מערבבים היטב את צנצנת מעדן הפירות, ומעבירים לשק זילוף או לשקית ניילון עבה עם פינה חתוכה.11. מרכיבים את הסנדוויצ'ים: מזלפים על כל העוגיות השלמות כמות רצויה של מעדן פירות (בין חצי כפית לכפית) ומכסים בעוגייה עם חור.12. אוכלים מיד או שומרים בקופסה אטומה עד 5 ימים.
>> בשבוע שעבר הכנו כדורי שוקולד ללא תוספת סוכר
>> והנה כל הדרכים להכין טבעות בצל לא מהעולם הזה