1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבלים במיקסר את החומרים: מתחילים עם חמאה ושקדים מרוסקים, מוסיפים את הסוכר ולאחר מכן את החלמון והקמח. הבצק מתקבל קצת פירורי ולא הופך לגוש אחיד. כאן הזמן לעבור לעבודת ידיים.
3 לוקחים בצק בכמות שיוצרת כדור בגודל שלושה סנטימטר בערך, לשים ביד, מגלגלים לכדור ומועכים מעט.
4 מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מכניסים את התבנית לתנור ל-15עד 20 דקות. העוגיות מוכנות כשהן טיפה זהובות ולא שחומות (אם הן שחומות, נכשלנו במשימה. העוגיות נשרפו ולא שוות אפילו את הטעימה שלנו).
6 מוציאים את העוגיות מהתנור ומחכים שיתקררו.
7 לאחר שהתקררו, בוזקים עליהן אבקת סוכר ומשתדלים לא לאכול אותן אחת אחרי השנייה, כמו גרעינים.