המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים, הקוטג' והחלב לתערובת אחידה. 3 שופכים את תערובת הביצים והגבינה לקערת הקמח וטורפים לתערובת אחידה. זה בסדר אם נשארים עיגולי קוטג' בתערובת, הם נמסים במחבת. מוסיפים את האוכמניות ומערבבים. 4 מחממים במחבת חלקה מעט מאוד שמן. כשהוא חם יוצקים מעט מהבלילה למחבת בעזרת מצקת קטנה. מנמיכים את הלהבה לבינונית. כשנוצרים על פני השטח של הפנקייק בועות, הופכים אותו בזהירות ומטגנים עוד דקה-שתיים מהצד השני. אוכמניות גם בפנים וגם בחוץ | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל5 מוציאים לצלחת וממשיכים כך עם שאר הפנקייקים. 6 מגישים עם רוטב מייפל בצד וכמה אוכמניות טריות מעל ומכניסים טוב הביתה. |