1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה.
2 מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת.
3 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.
4 מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות.
5 מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
>> המסעדות הכי טרנדיות לחורף 2015
>> והנה יופי של מתכון לחומוס ביתי