1 מכינים את הבצק: חשוב שכל חומרי הבצק יהיו קרים מאוד (כן, לשים אותם במקרר שעתיים לפני ההכנה, כולל את הקמח). שמים את כל החומרים בקערת מעבד מזון ומעבדים לפירורים בכמה פולסים קצרים – כמה שפחות עיבוד, יותר טוב. מוסיפים 2-3 כפות מי קרח ומעבדים עד שמתקבלים כמה גושים. מוציאים, שמים בשקית ניילון, מועכים ליצירת דיסק שטוח ומניחים במקפיא לחצי שעה. 2. בינתיים, מגלענים את הדובדבנים ומערבבים עם הקורנפלור, הלימון, הקינמון והסוכר. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה. בינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. 3. מוציאים את הבצק מהמקפיא. קורעים ממנו גושים ומועכים אותם ביד על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, כולל השוליים. לאט לאט מטליאים שכבת בצק דקה ואחידה על התחתית והשוליים (יישאר הרבה בצק ללא שימוש. אל דאגה). מכניסים את התבנית למקפיא לרבע שעה. 4. מרדדים את שארית הבצק בין שתי יריעות נייר אפייה לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים ממנו פסים, עיגולים או צורות אחרות בעזרת חותכי עוגיות. 5. יוצקים את המילוי לתוך התבנית המרופדת בבצק קר ומשטחים. מניחים מעל את רצועות הבצק (או העיגולים או כל צורה אחרת). הבצק צריך לכסות את המילוי אבל לא לגמרי. את חתיכות הבצק שנוגעות בשולי הפאי צובטים לחיבור עם שולי המאפה. 6. מברישים את הבצק בחלמון או בחלב ובוזקים מעל את הסוכר החום. 7. אופים כשעה בחום של 180 מעלות, עד שהפאי זהוב כהה. 8. מגישים פושר עם גלידת וניל.