הכנת סירופ הסוכר:
1 מכינים את סירופ הסוכר: מכניסים לסיר ¾ קילו סוכר עם 4 כוסות מים ומבשלים לקבלת סירופ סמיך כ-10 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים את המרגרינה.
הכנת העוגה:
1 מכניסים לקערה את הסולת והמרגרינה ומערבבים.
2. מוסיפים ½ קילו סוכר ומערבבים.
3. מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים.
4. מוסיפים את היוגורט ומערבבים.
5. מורחים את הטחינה על תבנית אפייה גדולה, כך שהעוגה לא תצא גבוהה מדי.
6. יוצקים את תערובת הסולת על התבנית ומשטחים.
7. יוצקים למעלה את היוגורט לציפוי ומסדרים את חצאי הבוטנים.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות.
לסיום:
1 מוציאים את העוגה מהתנור וחותכים אותה לריבועים.
2. יוצקים את כל הסירופ על העוגה, היא תשתה את כולו בתוך מספר דקות