ממיסים את החמאה עם השוקולד בסיר לתערובת חלקה. טורפים את הביצים עם הסוכר וניל ועם הרום. מסירים את השוקולד המומס ויוצקים לתוכו את הביצים תוך כדי טריפה. מחזירים את תערובת השוקולד והביצים לאש וטורפים ביחד. מסירים את תערובת השוקולד והביצים מהאש, ממשיכים לבחוש ומוסיפים את תערובות האגוזים ובוחשים. מוסיפים לתערובת את הבסיקוויטים המרוסקים ואת כוס הקוקוס ובוחשים. מערבבים היטב את התערובת עד שקרם השוקולד נספג לתוך החומרים היבשים. את התערובת מעבירים לתבנית, מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך שש שעות במקרר עד שהתערובת מתקשה. חותכים לריבועים ומתענגים.