1 ממיסים את השוקולד המריר והחמאה ומוסיפים את הנס קפה. מוסיפים את החלב החם ומערבבים.
2 מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית-גבוהה למשך כ-3 דקות. מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית.
3 מוסיפים את תערובת השוקולד תוך הקצפה איטית.
4 מערבבים בנפרד את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת שבמיקסר. ממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את אגוזי המלך.
אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
5 בגמר האפייה מקררים מחוץ לתנור, ועוטפים בניילון נצמד למשך כמה שעות.
6 כשרוצים לחתוך מכניסים למקפיא ל-10 דקות, ופורסים לקוביות.