מגולגלות ריבת חלב וקוקוסהיופי במגולגלות הוא שאפשר למלא אותן במה שרוצים, ותמיד יוצא טעים. ואתם יודעים מתי אפילו עוד יותר טעים? כשמוותרים על השוקולד או התמרים הרגילים והולכים על מילוי של ריבת חלב וקוקוס. כן כן, ממש כמו אלפחורס![]()
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
|
המצרכים :לשתי תבניות תנור מלאות:
למלית:
לפיזור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-185 מעלות (חום עליון-תחתון). 2 מנפים את הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים. 3 מוסיפים את המים והשמן ואת החמאה הרכה ומערבלים בעזרת וו גיטרה רק עד לקבלת בצק אחיד. נזהרים לא לערבל יותר מדי, כדי לא לפתח את רשת הגלוטן. מוציאים את הבצק למשטח מקומח, לשים בידיים לאיחוד ומכסים למנוחה של 40 דקות. 4 מחלקים את הבצק ל-4. מרדדים כל חתיכת בצק למלבן מדויק, מורחים בריבת חלב ומפזרים קוקוס טחון. 5 מגלגלים לרול, חותכים לעוגיות ומסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה. 6 אופים ב-185 מעלות (חום עליון-תחתון) 15-20 דקות (שימו לב, זמני האפייה משתנים בין תנור לתנור). 7 אחרי צינון מפדרים את העוגיות המוכנות באבקת סוכר. ** העוגיות יישמרו בצנצנת עד שבועיים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|