המצרכים :לתחתית בצק פריך:
לשכבת הריבה:
למרנג קוקוס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 2 מכינים תחתית בצק פריך: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, חלמונים וחמאה קרה עד לקבלת בצק דביק ואחיד. 3 מעבירים את הבצק לתבנית 25*35 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת פלטה קטנה לשכבה אחידה. 4 מורחים ריבה על הבצק באופן שווה. 5 מכינים מרנג: מתחילים להקציף במיקסר את החלבונים. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד איחוד. מוסיפים את הקוקוס ומקפלים לקבלת מרנג אחיד. 6 משטחים את המרנג בעדינות רבה על שכבת הריבה לקבלת שכבה אחידה. 7 אופים 45-50 דקות, או עד שהמרנג כולו מזהיב. 8 מוציאים מהתנור ומניחים לצינון של לפחות שעתיים. חיתוכיות ריבה וקוקוס של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** החיתוכיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. |