בלונדיז פקאן ושוקולד צ'יפסהן אולי לא מבוססות שוקולד, אבל זה לא עושה אותן פחות מוצלחות מאחיותיהן הבראוניז. למעשה, הקרמליות הצ'ואית של הבלונדיז היא נשק שיש רק להן, ואיתו הן ינצחו (אם רק תיתנו להן צ'אנס)![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 25*25 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח. 3 מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב. 4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים. מתקבלת תערובת מאוד סמיכה, סטייל עוגיות שוקולד צ'יפס, וזה בסדר. 5 מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומיישרים. 6 מפזרים את שברי הפקאנים ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בבלונדיז יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים וחותכים לריבועים קטנים. ![]() ** שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|