1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה. בקערה נוספת מערבבים את הפינקולדה, הוניל והחלב.
3 מקרימים במערבל (בוו גיטרה) חמאה וסוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת תערובת אוורירית. מנמיכים מהירות ומוסיפים את החלמונים אחד אחד עד שכולם נטמעים.
4 מוסיפים לסירוגין את תערובת היבשים ובלילת החלב. מערבלים עד היטמעות ולא יותר.
5 מוסיפים את האננס הגרוס ומערבבים ידנית. יוצקים לתבנית ואופים 35 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים. אם אין לכם חשק להכין פודינג – מחסלים את העוגה כמו שהיא.
6 מכינים את פודינג הקוקוס: מחממים את חומרי הפודינג בסיר בינוני ומערבבים עד להמסה.
7 מביאים לכמעט רתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לערבב עד שמסמיך.
8 מכבים את האש, מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד צמוד לפודינג, כדי למנוע היווצרות קרום.
9 מרכיבים את המנה: חותכים את העוגה לקוביות של 2 ס"מ. מניחים בכוס עם רגל כמה קוביות מהעוגה, ועליהן שופכים מהפודינג. מכניסים את המנות למקרר, ולפני ההגשה מפזרים שבבי קוקוס.