1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים ביצים וסוכר במיקסר 10-8 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה מאוד.
3 מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה נפרדת. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את תערובת הקמח יחד עם השמן, המיץ וקליפת התפוז, לסירוגין ובהדרגה, על מנת לקבל תערובת חלקה וללא גושים. יוצקים לתבנית משומנת.
4 אופים כ-50 דקות בתבנית עגולה או כ-45 דקות בתבנית אינגליש קייק, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
5 שומרים מחוץ למקרר עד 5 ימים.