1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכרים כ-2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל ומערבבים עד שהם נטמעים.
3 מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שמתאחד.
4 מערבבים פנימה 3/4 כוס של שוקולד צ'יפס (את רבע הכוס הנותרת שומרים בצד).
5 משטחים את הבצק בתבנית מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס שנותרו בצד.
6 מכניסים לתנור ואופים כ-20-25 דקות, עד שהשוליים מזהיבים. מצננים וחותכים למשולשים.
ככה היא נראית בתבנית, היפיופה | צילום:
שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס בננה ושוקולד הורסים
>> מתכונים לראש השנה