המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 בקערה גדולה מערבבים את שבבי הקוקוס, אבקת הסוכר, תמצית הווניל ושמן הקוקוס עד שמתקבלת תערובת לחה מעט ודביקה. 2 מרפדים קרש חיתוך או תבנית בנייר אפייה או ניילון נצמד, מעבירים את התערובת ובעזרת הידיים משטיחים אותה למלבן בערך 20 ס"מ על 14 ס"מ, ובגובה של כ-5 מ"מ. מכסים בנייר אפייה או ניילון נצמד נוסף ומניחים מעל עוד קרש חיתוך או תבנית שישמשו משקולת. מעבירים למקפיא לשעה. 4 מוציאים וחותכים למלבנים בגודל העוגיות. מניחים את מלית הקוקוס בין שתי העוגיות ומגישים. הערות: שומרים בקופסה אטומה במקרר. אם אתם לא אוהבים מתוק מדי, אפשר להוריד את כמות אבקת הסוכר ל-2-3 כפות בלבד. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי. להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו קייקפופס לוטוס טבעוניים!>> שמעתם שהשרונה מרקט נפתח? הנה 16 דוכני חובה |