1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת המיקסר מערבבים סוכר, קוקוס, קמח וסולת. מוסיפים את הבוטנים ואבקת האפייה ומערבבים שוב.
3 מוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים, השמן והביצים ומערבלים לתערובת אחידה.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית פיירקס משומנת ואופים כ-45 דקות.
5 בזמן שהעוגה נאפית בתנור, מכינים את הסירופ: בסיר קטן על להבה בינונית מערבבים סוכר מים ומי ורדים כ-20 דקות עד שהסוכר נמס לחלוטין.
6 שופכים את הסירופ על העוגה בעודה חמה, מצננים וחותכים למלבנים.