1 להכנת הבצק, בקערת מעבד מזון מעבדים בפולסים את הקמח, החמאה, השקדים והסוכר, לקבלת פירורים.
2 מערבבים את החלמון עם המים ומוסיפים לקערה. מעבדים בפולסים לקבלת בצק.
3 מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים חצי שעה במקרר.
4 בעזרת מערוך מרדדים דק את הבצק בין שני ניירות אפייה עם מעט קמח.
5 מרפדים בבצק את התחתית והדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, תוך הידוק בחיבור בין הדפנות והתחתית. מצננים במקרר כ-20 דקות.
6 מכסים ברדיד אלומיניום תוך הידוק לשולי התחתית ואופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות.
7 מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות, עד שהבצק הזהיב.
8 להכנת המילוי, מבשלים את מיץ הלימון עם הסוכר והקורנפלור תוך בחישה, עד שהתחיל להסמיך. מסירים מהאש.
9 טורפים במזלג את החלמונים, מוסיפים שליש מהקרם ומערבבים.
10 מחזירים לסיר ומערבבים. מבשלים מעט על אש נמוכה, מסירים מהאש ומקפלים עם קוביות החמאה תוך בחישה. מוסיפים את קליפת הלימון.
11 מצננים מעט ויוצקים לתוך קלתית הבצק.
12 להכנת המרנג, טורפים את החלבונים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים לקצף יציב. מנפים פנימה את רוב אבקת הסוכר ומקפלים.
13 מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים על המילוי. מסננים מעל את אבקת הסוכר שנותרה.
14 אופים כ-5 דקות בחום גבוה מאוד, 230 מעלות, עד שהקצוות השחימו.