המצרכים :
לציפוי
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. טורפים חלמונים עם קורנפלור ומלח. 3. ממיסים חמאה ושוקולד ומקפלים לתערובת החלמונים. 4. מקציפים חלבונים עד לקצף רך ומתחילים להוסיף סוכר בהדרגה, עד שהקצף יציב וגמיש. 5. מקפלים לתערובת השוקולד. 6. מעבירים לתבנית 27X40 ואופים כ35-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש לחלוטין. מצננים. 7. להכנת הרוטב: ממיסים שמנת מתוקה במיקרוגל ושופכים על השוקולד. מערבבים ומצפים את העוגה. * רעות זומר היא קונדיטורית ובעלת זומר'ס בייקרי >> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |