1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור גדולה ושטוחה בנייר אפייה. 2. שמים את השמן, רסק התפוחים והביצה בקערת מעבד מזון עם להב הפלסטיק, ומעבדים לתערובת אחידה במשך כחצי דקה. מוסיפים את אבקת הקקאו והסוכר ומערבלים יחד כחצי דקה. מוסיפים את יתר החומרים, ומעבדים 2-3 דקות לעיסה אחידה ורכה. 3. בעזרת מכשיר קפיצי להכנת כדורי גלידה, או 2 כפות, קורצים מהעיסה כ-15 כדורים בינוניים ומניחים אותם בתבנית, תוך השארת מרווחים ביניהם (העוגיות מתפשטות מעט בזמן האפייה). 4. משטחים קלות את העוגיות, ואופים אותן במשך 15 דקות. 5. מוציאים את העוגיות כשהן עדיין רכות מעט במרכזן ומצננים על רשת.