1 מערבבים את חומרי הבצק במג'ימיקס (את מי הקרח מוסיפים לאט לאט) ומניחים במקרר לחצי שעה.
2 מחממים תנור ל-210 מעלות.
3 מרדדים חצי מהבצק לעובי חצי ס"מ ומפרדים תבנית לפאי בקוטר 24 ס"מ (בסיס ודפנות).
4 מכינים את המלית: מקפיצים במחבת את כל חומרי המלית עד שהתפוחים מתרככים.
5 מרדדים את המחצית השנייה של הבצק ומכסים את הפאי.
6 אופים כ-20 דקות, מורידים את החום ל-185 מעלות ואופים 40 דקות נוספות. אם הבצק מראה סימנים השחמת יתר, כדאי לכסותו בנייר אלומיניום.