1 מכינים את הבצק: לשים את כל חומרי הבצק למעט החמאה כ – 5 דקות במיקסר עם וו לישה. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש כ – 5 דקות נוספות, עד שהבצק חלק. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
2 מכינים את מלית השוקולד: מערבבים היטב את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס.
3 מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
4 מורחים על הבצק את מלית השוקולד, מפזרים שוקולד צ'יפס ומגלגלים לגליל.
5 פורסים לפרוסות ברוחב 4-5 ס"מ ומקפלים את הצד הפתוח של הבצק אל תחתיתו.
6 מסדרים את השושנים בתבנית ומתפיחים בטמפ' החדר כשעה.
7 מחממים תנור ל – 170 מעלות.
8 מורחים את השושנים בביצה טרופה ואופים 25-30 דקות.
9 מכינים סירופ סוכר: שמים את כל החומרים בסיר ומרתיחים. ממשיכים לבשל כ – 3 דקות נוספות.
10 לאחר אפיית העוגה מברישים אותה בסירופ סוכר בעודה חמה.