1 מערבלים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם בהיר.
2 מוסיפים ביצה וקמח מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
>> כל הקינוחים לפסח
>> כל המתכונים לפסח
רבע שעה בתנור | צילום:
עידית בן עוליאל, בייקרי
3 מוסיפים שוקולד ושקדים ומערבבים בעדינות.
4 יוצרים עוגיות קטנות של כ-2 ס"מ בעזרת כף, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים גדולים.
5 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד לקבלת גוון חום בהיר.