1 מערבבים את חומרי המילוי ומוסיפים אגוז מוסקט טחון לפי הטעם. 2. שמים בקערה את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים. 3. מוסיפים את החמאה ומעבדים את התערובת תוך הוספת מים פושרים עד שהתערובת נעשית חלקה אך לא רטובה. 4. מכסים במגבת למשך חצי שעה. 5. יוצרים מהבצק "נקניקים" וחותכים לחתיכות באורך של 5 ס"מ. 6. שמים חלק כזה בכף היד ומועכים את הבצק. 7. ממלאים בערך כמות של חצי כפית מילוי בעזרת כפות הידיים. 8. שמים בתבנית מרופדת בנייר ואופים 20 דקות בחום ל 160 מעלות עד שהצבע משתנה לחום-זהוב. 9. מניחים להתקרר מעט ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.