המצרכים (9 מנות):למלית גבינה:
לבראוניז:
אופן ההכנה:1 מתחילים במלית: טורפים בקערה גבינות שמנת, וניל ואבקת סוכר. מעבירים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ, מיישרים ומקפיאים לשעתיים. 2 ממשיכים בבראוניז: מחמממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית מרובעת באותו הגודל בנייר אפייה. 3 ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד וטורפים להאחדה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מצננים מעט. מוסיפים ביצים בזו אחר זו וטורפים להאחדה. מוסיפים קמח ומלח ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה. 4 יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית ומיישרים. מניחים מעליה בזריזות את מלית הגבינה מהקפיא, ומעליה את המחצית הנותרת של בלילת הבראוניז. שוברים את העוגיות ומשבצים בבלילה באופן חופשי. אופים 25 דקות ומצננים לחלוטין. מצננים במקרר 4 שעות לפחות, חותכים לריבועים ומגישים. מתוקים שלי - כריכת הספר | צילום: חן שוקרון ואורית פניני, "מתוקים שלי", הוצאת תכלתהמתכון מתוך הספר "מתוקים שלי" בהוצאת תכלת. |