1 מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים עד להיווצרות קצף עדין. 2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה. 3. מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקערה. 4. בעזרת שק זילוף וצנתר 4 מילימטר מזלפים על מגשי תנור מרופדים בנייר אפייה, "פבלובות" בצורת משולש. 5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 90 מעלות כשעתיים וחצי עד שהמרנגים מתייבשים. 6 מערבבים את השמפניה עם הסוכר בקערה עמוקה. 7 סופחים את הג'לטין במים הקרים עד לספיגה ומחממים במיקרו כדקה. 8 מערבבים את הג'לטין עם השמפניה והסוכר. 9 מחממים את כל המסה במיקרו כ2 דקות ולטרוף היטב. 10 שופכים לתבנית מלבנית את הנוזל ומקררים לפחות 24 שעות. 11 מוציאים מקירור וחותכים לקוביות קטנות.