1 בקערת המיקסר שמים את הביצים, הדבש הסוכר ותמצית הוניל. מערבלים כחמש דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמנת החמוצה, החמאה המומסת והטחינה וממשיכים לערבל לתערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את הקמח ומערבלים לעוד זמן קצר עד שהוא נבלע לגמרי בתערובת והיא חלקה לגמרי.
2. מורחים תחתיתה של תבנית קפיצית 26 בחמאה ובוזקים בה סוכר. מפזרים על תחתית התבנית את הצנוברים ועליהם יוצקים בזהירות את תערובת העוגה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך כחמישים דקות.