הדבר החשוב ביותר בהכנת העוגה הזאת היא התבנית שלה: היא לא נאפית בתבנית אינגלייש קייק צרה וארוכה רגילה, אלא בתבנית אינגליש קייק גדולה יותר, במידות של 40 על 15 ס"מ. אפשר לקנות כאלו תבניות חד פעמיות, שנמכרות ברוב החנויות שמוכרות כלים חד פעמיים. למי שבכל זאת הולך לאפות אותה בתבנית אינגליש קייק רגילה, חלקו את הבלילה ל-2 תבניות ותורידו את זמן האפייה ב-10 עד 15 דקות (רצוי לבדוק עם קיסם).
המצרכים :
3 ביצים
240 גרם (2 כוסות) אבקת סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
300 (2 כוסות ועוד 2 כפות) גרם קמח
כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1 קוצצים את השוקולד המריר, ומניחים בצד.
2 מערבבים במיקסר את כל חומרי העוגה, ולבסוף מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
3 מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ל-35 עד 40 דקות - אם קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, העוגה מוכנה.