1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). שמים בקערת המערבל (מיקסר) את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל ומערבלים 3 דקות. תוך כדי פעולת המערבל מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בקציפה.
2 מוסיפים את שני סוגי השמנת והקינמון ואחר כך את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה ומערבלים עוד 2 דקות.
3 מקמחים מעט את האגסים והמרציפן, מוסיפים לבלילת הבצק ומערבבים ידנית לבלילה אחידה.
4 יוצקים לתבנית ואופים כ-55 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת. לפני ההגשה אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר. בקיץ שומרים את העוגה במקרר, ומחממים מעט לפני ההגשה.