1 מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). 2. משמנים בחמאה תבניות חד-פעמיות קטנות (כמו של מאפינס), או ספלים. 3. ממיסים ביחד את השוקולד והחמאה עד שמתקבל קרם חלק (אפשר בבן מארי, ר' למטה, או במיקרו). 4. מוסיפים את הליקר והקפה ומערבבים. 5. מערבבים בקערה את הסוכר והקמח. 6. מקציפים את הביצים 4-5 דקות, מוסיפים להן את תערובת הסוכר והקמח וממשיכים להקציף עד שכל הגושים נעלמים ונוצרת עיסה אחידה. 7. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים בעדינות. 8. יוצקים לתבניות הקטנות ואופים כ-12 דקות. 9. מגישים עם קצפת או גלידת וניל.