1 מכניסים את כל חומרי הבצק מלבד המים והשמן למיקסר עם וו לישה ולשים במהירות איטית במשך 5 דקות.
2 מוסיפים את הנוזלים וממשיכים ללוש במהירות אטית עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
3 עוטפים את הבצק בניילון, ומניחים לשעה.
4 מערבבים את חומרי המלית היטב עד שמתקבלת תערובת רכה.
5 מחלקים את הבצק ואת תערובת התמרים ל-4 חלקים.
6 מרדדים כל כדור בצק למלבן של 20 על 30 ס"מ. מרדדים את תערובת התמרים לאותן מידות (אפשר להיעזר בקינמון והציפורן ל"קימוח"). מניחים את יריעת התמרים על יריעת הבצק.
7 מגלגלים לרולדה דקה וחותכים באלכסון. מפזרים את העוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מהשנייה ואופים 25 דקות ב-175 מעלות.
6 בוזקים אבקת סוכר ומגישים.