1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבל קרם אחיד. מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים.
המרכיבים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
3 מוסיפים את הקוואקר, הקמח, המלח והסודה לשתייה ומערבבים בקצרה, רק עד לקבלת בצק אחיד. באמצע הערבוב מוסיפים את השוקולד צ'יפס והשקדים.
4 בעזרת כף גלידה או עם ידיים רטובות יוצרים כדורים של כ-50-60 גרם כל אחד (כ-12 כדורים) ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מרטיבים את הידיים ומשטחים את הכדורים (באפייה העוגיות ישתטחו רק ממש מעט).
5 אופים 10-12 דקות או עד הזהבה, מוצאים מהתנור ומעבירים לרשת לצינון.
ככה זה נראה מבפנים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
המתכון בשיתוף עם קוואקר.