המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2 מנפים לקערה את הקמח והסודה לשתייה. מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים היטב. 3 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה הרכה יחד עם הסוכרים עד לקבלת תערובת רכה ואחידה, כ-2-3 דקות. מוסיפים את הביצה והחלמון, תמצית הווניל והדבש ומערבלים היטב שוב. מוסיפים פנימה את תערובת הקמח ומערבלים רק עד להיווצרות בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבלים עד לפיזור. 4 בעזרת ידיים לחות משטחים את הבצק בשכבה דקה ואחידה בתבנית, מעבירים לתנור ואופים 20-22 דקות עד שהחלק העליון תפוח וזהוב. מוציאים מהתנור ומצננים. חותכים לקוביות קטנות ומגישים. * שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עוד 3 ימים נוספים. * מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט * בקרו בבלוג של חן - מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |