מכניסים לתוך סיר בישול 300 גרם שוקולד מריר פרה, 1 מחמאה, ורבע כוס מים ומבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד והמרגרינה נמסים. מכניסים שישה חלמונים (הצהוב), ומערבבים היטב. מוסיפים את האגוזים ומערבבים. מקציפים את החלבונים עד שהקצף מתייצב ומוסיפים 3/4 כוס סוכר בהדרגה. מעבירים את הקצף לסיר השוקולד ומקפלים בעדינות על מנת שהקצף לא יישבר. אופים למשך 45 דקות בחום של 160 מעלות להכנת הציפוי: שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, כוס החלב והפודינג וניל ומערבלים למשך 3 דקות. שמים 200 גרם שוקולד בכלי עם שש כפות מים במיקרוגל, וכשהשוקולד נמס מורחים על העוגה הקרה.