1 מניחים את חומרי הבצק למעט המים בקערת מיקסר ומעבדים לפירורים. ממשיכים לערבל ומוסיפים תוך כדי כך מי קרח, כף אחרי כף, רק עד שהבצק מתגבש. מוציאים מהקערה, עוטפים בניילון נצמד, משטחים לדיסקית ומצננים חצי שעה לפחות (ואפשר גם לילה שלם). 2. שוטפים היטב-היטב את החבושים ופורסים לשמיניות (אין צורף לקלף. הקליפה רכה ואכילה לגמרי). נפטרים מהליבה. 3. מתיכים את החמאה והסוכר במחבת גדולה וכבדה שתוכל להיכנס לתנור אפייה (כלומר בלי ידיות פלסטיק או עץ). 4. מסדרים את פרוסות החבושים במניפה צפופה במחבת. מבשלים על אש קטנה עד שהחבושים מזוגגים ומקורמלים היטב מצידם התחתון. אם נראה שחסרה מעט חמאה – ניתן להוסיף קוביות קטנות על גבי החבושים או ביניהם. מסירים מהאש ונותנים לחבושים להצטנן מעט. 5. מוציאים את הבצק מהמקרר ונותנים לו להתחמם עד לדרגה שיהיה נוח לרדד אותו. מרדדים לעיגול קצת יותר גדול מהמחבת שבה החבושים. 6. מניחים את יריעת הבצק על החבושים ותוחבים את שוליה בין החבושים לדופן המחבת. לא נורא אם הבצק נקרע מעט בשוליים (ככל שהחבושים חמים יותר כך קשה יותר לעבוד עם הבצק הי הוא "נמס") – באפייה הכל יסתדר. 7. מנקבים את פני הבצק פה ושם במזלג ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כשלושת רבעי שעה, עד שהבצק מזהיב היטב. מוציאים מהתנור ונותנים לטראט לנוח ולהצטנן עשר דקות. 8. מפרידים בסכין חדה את שולי הטארט מהמחבת. מניחים צלחת מעל הבצק והופכים בבת אחת, כך שהחבושים יהיו כלפי מעלה. 9. מגישים עם גלידת וניל או גלידת רום.