1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 טורפים בקערה את הביצים ושני סוגי הסוכר למשך 2 דקות, לקבלת תערובת מעט תפוחה.
3 מוסיפים את השמן לאט לאט וממשיכים לטרוף. מוסיפים ג'ינג'ר טרי וגזר ומערבבים היטב.
4 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואבקת סודה לשתייה.
5 מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הביצים והשמן עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומעבירים לתבנית.
6 מיישרים את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מוציאים את העוגה ומצננים מעט.
7 הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר ומיץ לימון לקבלת תערובת במרקם משחתי. מצפים את העוגה בעזרת כף או ספטולה.
** העוגה תישמר כשהיא עטופה היטב במקרר עד ארבעה ימים.
לבלוג של קרן אגם
לסדנאות של קרן אגם
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?