1 מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר. 3. במיקסר מערבבים ביחד שוקולית וקקאו, שמן, חלמונים, חצי מיכל שמנת מתוקה ולבסוף קמח תופח.
4 מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה, עד שמתקבל גוון שוקולד אחיד.
5 יוצקים לתבנית משומנת ואופים 45 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש (זה יכול לקחת עד שעה).
6 מכינים את הקרם: שמים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומחממים דקה. מערבבים עד שמתקבל קרם במרקם אחיד. שופכים על העוגה החמה.