1 מבשלים ביצים במים. מקלפים, מצננים ומעבירים דרך מסננת דקה.
2 מערבלים חמאה במיקסר עם וו גיטרה (או מעבדים במעבד מזון) עד שהיא רכה וקרמית. מוסיפים אבקת סוכר, שקדים, חלמונים מבושלים, קינמון ומלח ומערבלים למרקם חלק ואחיד. מערבלים פנימה רום.
3 מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה נפרדת, מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים עד שנוצר בצק רך.
4 אוספים ל-3 כדורים, פוחסים (כדי שיתקרר יותר מהר) ועוטפים בניילון נצמד. מקררים כ-4 שעות לפחות (אפשר להקפיא עד חודש).
5 מערבבים את חומרי זיגוג הביצה בקערית.
6 מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ וקורצים מספר זוגי של עוגיות. קורצים חור קטן במרכז חצי מהעוגיות. מניחים בתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
7 מברישים רק את העוגיות עם החור בתערובת ההברשה. מקררים שעה וחצי או מקפיאים חצי שעה עד שהבצק מתקשה שוב.
8 מחממים תנור ל-170 מעלות.
9 אופים 18-15 דקות עד הזהבה עדינה. מצננים היטב לפני שמרימים מהנייר.
10 מניחים כפית ריבה על העוגיות ללא החור בריבה ומכסים בעוגיות עם החור. לוחצים מעט כדי שהעוגיות יידבקו והריבה תצוץ מהחור.
11 שומרים בקופסה אטומה מלחות.
טיפ: אם רוצים לפזר אבקת סוכר, כדאי לעשות זאת על העוגיות העליונות לפני ההדבקה, כדי שלא תלכלך את הריבה.