1 הכנת הבצק: מקרימים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם גיטרה, עד לתערובת רכה ואוורירית. 2. מוסיפים את הביצה. ומערבבים עד שהיא נבלעת בבלילה. 3. מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד לקבלת בצק. 4. עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות שלוש שעות במקרר. 5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על תבנית פאי . 6. הכנת המילוי: מערבבים יחד בעזרת מטרפה ריקוטה , ביצים , חלמונים , דבש , יין מרסלה , סוכר (40 גרם- 2 כפות). 7. מקציפים חלבונים וסוכר ( 60 גרם- 3 כפות ) ומוסיפים לתערובת הריקוטה. 8. מניחים את המילוי על גבי הבצק בתבנית הפאי, ומפזרים את התאנים מסביב. 9. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ 20-25 דקות.